Rätt kläder ger en klar fördel

Precis som att cyklister använder sig av tighta tröjor och byxor så kan discsportutövaren använda sig av tightare klädesplagg för att få en fördel.Naturligtvis beror det på vilken discsport du ska köra. Discgolf klarar du av med vanliga kläder, måhända inget som är alltför styvt och som har bra rörelse vid grenen. För de discsporter som är mer aktiva så är det tight som gäller. Detta ger inte bara den maximala rörelsefriheten, det blir även svårare att dra i tröjor eller att kläderna hamnar i vägen på något sätt.Snygga golfkläder

Hitta bra kläder på nätet

Det finns mängder av bra hemsidor att köpa sportiga kläder på idag. Allt från Amazon till Sportamore och många fler. Det är vanligt att de olika nätbutikerna har kampanjer och erbjudanden på sina produkter. Problemet är att du oftast inte har tid att kika igenom dessa varje dag i väntan på nästa kampanj. Lösningen är de olika sidorna som samlar ihop och håller koll på rabatterna och kampanjerna åt dig. Det finns gott om sidor på nätet idag som gör just detta på ett enkelt och smidigt sätt.

Skor för rätt tillfälle

En annan viktig punkt att tänka på är skor. För discgolf räcker det gott och väl med ett par bekväma sneakers. Dessa har all friktion och stabilitet som behövs. Om du däremot ska göra något mer aktivt, som exempelvis Ultimate frisbee, kommer du att behöva skor som ger ett bättre grepp. Är du inomhus, så passar det bra med skor som har mjuka gummisulor. Se till att de har ljusa sulor eftersom du annars kommer att göra märken på golvet. Utomhus så beror det på underlaget, men till gräs så finns det gott om bra grässkor, kanske fotbollsskor till och med. Rätt skor ger dig möjligheten att svänga snabbt och kan till och med göra så att du blir snabbare.